26. november 2007

Spillermøte for gutter 88-93

Onsdag 28. november kl 18 i Siljanhallen blir det spillermøte for dere som skal spille på juniorlaget i 2008. Siden vi ikke stiller lag i 16 årsklassen skal gutter født 88-93 spille på juniorlaget neste sesong. Det blir noen utfordringer rundt dette som skal avklares på dette spillermøtet.

Tema for møtet er å bli enige om målsettingen og hva som kreves av trening for å nå denne!

Vi vil også diskutere spilletid og eventuelle spørsmål rundt denne.

Robert, lagleder, Stian og Even vil lede møtet. Møtet beregnes ferdig kl 19.

Interesserte foreldre er hjertlig velkommen.
PS. Hvis man synes alderforskjellen er stor kan jeg nevne at som 13 åring spilte undertegnede med flere jevnaldrende noen kamper i 8 divisjon på lag med bla IngarH og AsbjørnB. Aldersforskjell ca 20-25 år:)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ikke nok fotballspillere til å ha et guttelag (15-16åringer). Er det virkelig så få aktive fotballspillere i Siljan? Har vi noen magre år i vente eller kan kunstgressbane bedre på rekrutteringen?

Anonym sa...

Hvis du ser på antall guttespillere nedover i aldersklassene så er det små kull. Blir endel sammenslåing for å kunne spille 11er.
Mange flere jenter!
Kunstgress kan nok hjelpe litt, men rekrutteringen til jobben som dugnadsansvarlig vil nok bli helt umulig:)

Anonym sa...

Det er ikke aldersforskjellen, det er kvaliteten på spillerne jeg er skeptisk til.

Anonym sa...

Ja, dette skjønner vel alle! Hva skjer med de -unnskyld uttrykket - middelmådige 15/16-åringene som skal spille både med og mot gode 19-åringer? Noen av dem har vel ikke spilt 11-er fotball de siste åra heller..... Hvor lenge gidder de å sitte på benken? Gidder 18/19-åringene å spille når de må ha med disse guttespillerne? Skal bli morro å høre hva som blir konklusjonen på møtet i morra.

Anonym sa...

7 spillere fra juniorlaget 2007 skal kun spille a-lag. Da er det vel ikke stort fler enn syv igjen? Så blir det vel 5-6-7 fra 92 modellene og kanskje 5 fra 93 modellene. Det blir så i tilfelle under 20 spillere totalt. All erfaring viser at det alltid er noe frafall til kamp. Tror ikke det vil by på store problemer med benkesliting. Men det skal være klare regler for dette, og det lages i spillergruppa i morgen onsdag.