7. mars 2008

Stygge siffer mot Gulset

9-3 i målprotokollen høres stygt ut, og lyver selvsagt ikke. Men…….
Gulset er et 3.divisjonslag og var klart bedre rustet på de fleste plassene i forhold til Siljan.
Kampen startet med to kanonsjanser til Siljan, men mål ble det ikke. Isteden var det Gulset som først fikk hull på byllen og etter 15 min kom første målet. Til pause stod det 3-1. Siljans mål blei satt inn av Arne Fredrik.
Første omgangen var veldig positiv. Selv om det stod 3-1 i protokollen, var det en jevnspilt omgang. Mange store sjanser som vi burde satt, og de personlige feilene bakover trekker selvsagt inntrykket ned.

Annen omgang blei veldig ujevn fra Siljans side. Fra topp prestasjoner og innsats til personlige feil som fører til Gulsetscoringene.
De to Siljanscoringene blei satt inn av Morten S og Andre. Det hører også med til historien at Martin satt en straffe over mål.

Godt humør gjennom hele kampen både fra sidelinja og på banen. Diskusjonen om kjefting som har gått i gjesteboka den siste tiden kan trygt legges død.
Martin var vel ikke helt fornøyd med seg selv etter straffemissen, og tar konsekvensen av det med en tidlig tur i garderoben.

Selv med 9-3 tap ser vi positivt på situasjonen. Med motstandere som ligger to divisjoner under, skal Siljan bli å regne med i 5. divisjon denne sesongen.