2. mars 2008

Nordrerennet 2. mars..

4 Siljangutter har idag gått skirenn. Stedet var som mange ganger tidligere denne sesongen, Borgen i Svarstad. Sola skinte og flotte forhold. Det var fristil. Skarpt føre og ganske flate løyper. Siljanguttene vil gjerne ha litt lengre bakker, men det kommer nok..

Slik gikk det idag: Joakim Christensen ble nr 5 av 18 løpere i gutter 12 år - 2 km, 17 sekunder bak vinneren, veldig jevnt.

Kjetil Kolstad ble nr 7 i gutter 13 år - 3 km. Tiden 8,11. 1,06 bak vinneren. Martin Finsrud ble nr 12, tiden 9, 01 - 1,55 bak vinneren. Det var 13 løpere i denne klassen.

William Christensen ble nr 4 i gutter 14 år, 3 km, tiden 6,58. Han var 20 sekunder bak vinneren.

Flott innsats av alle 4 guttene våre..

Deilig med skirenn når det er sol og 4 grader varmt. Sesongen ebber snart ut, men torsdag er det fellesstart fristil i Borgen og lørdag er det TV cup siste renn på Jarseng. Vi reporteres..