25. mars 2008

Aktivitet i SiljanFotball 2008


bestemmes i kveld. Sportslig aktivitet er det jo masse av, men den sosialsportslige aktiviteten bestemmes på styremøte ikveld.
Siljancup, TrollmyraFotballskole, felles fotballavslutning og StreetFotball ble arrangert i forrige styreperiode og vil bli forsøkt arrangert også i år.

Et forslag til nytt arrangement som vil bli luftet under møtet er å arrangere et bakkeløp fra bunn og til toppen av alpinbakken. Ideen til et slikt løp er tatt fra dette arrangementet i Salen, Sverige. Forskjellen er at det i år må gå på sommerføre.
Det betyr raskeste person opp bakken! Da kan vi se hvem som er den aller sprekeste bakkeklatreren i Siljan og Grenland. Er det langrennsløpere, fotballspillere, aerobicutøvere eller kanskje noen helt andre?

Det hadde garantert blitt et publikumsvennlig og morsomt arrangement, men dette må selvsagt også avklares med eierne av alpinanlegget.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Glimrende tiltak. Jeg vil ha startnr 1. Rolf

Even sa...

Det er reservert han som hadde ideen:)Men du kan jo prøve bli nummer 1 he he

Anonym sa...

10 min blod slit.. Men rolf, tviler på at du slår sønnen din jfr Pinås løpet.... he he..

Hvem blir sprekeste familie da?? Minimum to barn og en forelder!! He he.. Og Kjell Olav, dette må vel være noe for deg!! Du vil vel kasnkje springe ned også!!?? he he..

Even sa...

Kan opplyse at det blir arrangement hvis vi får bruke plassen. Dato er bestemt og det vil bli kjempeshow!
Ja JT du er nok favoritt i en eventuell familiekonkurranse he he.
Blir noen forskjellige klasser. Planlegginga akkurat startet og innspill tas imot med glede.
PS
De på 43 år og over 85 kilo stiller i egen klasse.

Anonym sa...

For de spesielt interesserte kan det nevnes at det er mange slike motbakkeløp rundt omkring i landet. Faktisk er det en egen Norgescup. Ta en titt på denne plakaten http://www.tryvannopp.no/Powerade%20Norgescup%20Motbakkeløp%202008%20(annonse).pdf

Vera sa...

Jeg utforder dere gutter!!