10. mars 2008

Kanonkamp av J16

J16 består i år av tre årskull; 1992, 1993 og 1994, totalt 26 jenter. De eldste jentene har kun spilt 7er-fotball fram til nå, og de skal også spille 7er i årets serie. Men i går spilte vi treningskamp mot Fossum på Tollnes kunstgrass, og da var det 11er som gjaldt. Vi har møtt Fossum tidligere i vinter også, og da gikk vi på en skikkelig smell. Jentene var derfor både spente og litt nervøse før gårsdagens kamp, men det tok ikke lang tid før nervene forsvant.

Tidlig i 1. omgang viste Siljan vilje til å gi Fossum en real kamp, og med løpssterke spisser og fine gjennombruddspasninger skapte vi flere sjanser. Det var imidlertid Fossum som gikk opp i ledelsen, men Siljan lot seg ikke stoppe av den grunn. På slutten av 1. omgang utlignet Siljan med et kanonskudd av Edith Hem Næss fra ca 20 meter - utagbart for Fossums målvakt.

Med fornyet selvtillit fortsatte Siljan 2. omgangen med å vinne baller på midtbanen, mange gode løp på topp og et sterkt forsvar. Halvveis i omgangen gikk Siljan opp i ledelsen med nok en vakker scoring, signert Kristina Espeseth. Vi holdt på ledelsen helt til det gjenstod to minutter, da Fossums høyre ving hadde et flott løp på kanten som resulterte i utligning. Sammenlignet med hva vi har prestert på tidligere treningskamper var jentene super fornøyd med resultatet, og ikke minst innsatsen.

Det er fremdeles mye å jobbe med, men med tanke på de heller dårlige treningsforholdene vi har hatt i Siljan i vinter, har vi kommet et godt stykke på vei. Trenerteamet er i år styrket, og fra å være eneste trener i fjor er vi nå hele fire trenere; Bjørn Rønningene, Hanne Gonsholt, Morten Aadalen og Anita Solvang Hole. Dette gjør selvfølgelig jobben både enklere og morsommere, ikke minst på grunn av den flotte jentegjengen. Vi gleder oss til serien!

Anita

Ingen kommentarer: