9. mars 2008

Klassisk sprint Jarseng lørdag 8. mars

Lørdag 8. mars deltok 3 siljanløpere på klassisk sprint på Jarseng. Rennet var siste av ialt 6 i telemark / Vestfold cup. Selv om mildværet de siste dagene har tæret på kunstsnøen der oppe, var det en runde på 750 meter som var helt ok. Vått og sugende føre.

Gutter 13 år: Martin Finnsrud nr 7 i prologen, tiden 2,23,07. (7.plass og B-finale) Kjetil Kolstad gikk på tiden 2,10,41. (5.plass og B-finale) Det var ca 3 sekunder fram til en evt A-finaleplasss for Kjetil. I B-finalen spurtet Kjetil som besatt på slutten,men ble knepent slått av Halvor D Landsverk fra Ørn IF. Martin ble nr 3. Flott innsats.

Gutter 14 år: William Christensen fikk tiden 2,00,61. (6.plasss og B-finale) Kun 0,72 sekunder fram til A-finaleplass. Men William tok revansje i B-finalen og vant den, slik at han ble nr 5 totalt. Flott innsats.

Sesongen er på hell nå. Men vi trener fortsatt og koser oss med mildvær og rødt klister!!