29. mars 2008

Badeparken cup 2008




Det var en forventningsfull gjeng som møtte opp til sin første cup i Skjærgårdshallen i Langesund i dag. 3 kamper sto på programmet og trener Per Arne (Pekka) og Trond hadde taktikken klar: Ha det moro, sentre til hverandre og hjelpe keeperen. I tillegg fikk ungene prentet inn at kosthold er viktig. Ikke kaker og brus i pausene. Her var ingen ting overlatt til tilfeldighetene:-) Johan holdt styr på tider og utstyr og sørget for at vi foreldre fikk den informasjonen vi trengte underveis.



Laget i dag besto av: Petter Hagen, Martin, Petter Hagen, Marlin Helene Kiste, Jonas Rød, Sebastian Rød, Therese Isaksen, Hans Martin Rød, Mathilde Baker Gaathaug, Tarjei Stavenes Olsen, Henrik Haugholt Breian, Sander M. Kolstad Hansen, Sondre Auran Smit, Snorre Olsen Gurholt og Anders Holmberg Johnsen. Det var derfor en stor gruppe, så trenerne rullerte på spillerne, slik at alle så godt som mulig skulle få lik spilletid. Siljan har valgt å ha blandet jente- og guttelag i år, da det er første året de spiller fotball og det foreløpig er for lite jenter til et eget jentelag. De andre lagene vi møtte i dag var rene guttelag, men i morgen er det rene jentelag.



Første kamp mot Fevang (G7) endte med tap 4-1. Petter scoret Siljans mål, til stor jubel fra de andre på laget. For mange var det nok litt av en overgang å plutselig skulle spille ordentlig kamp. Ikke alltid like lett å få med seg i hvilken retning man spiller..... Den andre kampen var mot Herkules (G7) og det ble 1-1. Martin scoret målet vårt. Det ble en jevn kamp og laget var fornøyd med at de andre ikke vant! Nå skal det sies at alle ikke får med seg resultatet fra kampene, men det er jo heller ikke det viktigste på dette nivået:-) Siste kampen endte med tap 4 (5?)- 0 mot Pors (G7). Da var nok en del av våre fornøyd med dagen og tenkte mer på brusen og isen de skulle få etter kampen, for det var liksom ikke den helt store spruten.



En ting er det greit for foreldrene å ta med seg til morgendagen: Det er ikke flaut å åpne munnen og heie litt på våre håpefulle. I dag var det en tam gjeng som sto på sidelinjen, kun noen spredte tilrop. Dette kan bare bli bedre. Heia Siljan!!



PS Kampoppsett i morgen:

1315 Siljan IL (G7) - Stathelle (J8)

1415 Siljan IL (G7)- Hei (J8)

1500 Bamble (G7) - Siljan (G7)
Bildene her:

1 kommentar:

Anonym sa...

Veldig bra Birgitte