27. november 2006

Spillerprofilen Beate Norheim

Beate er nok i dag Siljans ivrigste spiller på jentesiden. Det er ikke tilfeldig at Beate spiller sentral midtbane på både sonelag og kretslag. Løpskapasiteten er uvanlig stor.

Navn: Beate Norheim
Alder: 15 år
Lag: Siljan
Meritter: Sonelag, Kretslag, Regionskamp, NorwayCup , Grenlandscup, Gøy cup
Hvilke ambisjoner har du? Nei.. vet ikke.. har lyst til å spille fotball på et så høyt nivå som mulig. Hvor mye trener du? Trener ca. 5 ganger i uken.
Hvor mye er du villig til å trene?7 ganger i uken.
Hva er bra i Siljan Fotballen?Alle spillere får sjansen til å prøve seg og spille like mye.
Hva bør Siljan Fotballen bli bedre på?Gi et bedre tilbud til de spillerene som vil satse litt mer på fotball. La dem trene med noen som er litt eldre og la de få prøve seg.
Gress eller kunstgress? Kunstgress
Beste minne fra fotballen? En kamp vi spilte mot fossum, Vi spillte på 11 bane og jeg var spiss. jeg vant ballen inne på min banehalvdel, driblet forbi alle og var nesten nede ved hjørnetflaget da jeg skøyt ballen opp i motsatt kryss. Det var deilig.
Favorittspiller: Therry Henry
Favorittlag: Odd Grenland og Arsenal
4-4-2 eller? Mest glad i 4-3-3, blir mer offensivt spill.
Posisjon på banen: Sentral midtbanen
Draktnummer: 11
Tips til yngre spillere?Ha det gøy på banen. ”dra på trening for å trene, å ikke bli trent”. Det er veldig viktig. La fotball være morsomt og ikke en tvang. Fotball er mye trening og for å bli god må du trene det er den eneste måten å bli god.
Tips til trenere?La alle spillere få spille på kamper. På treninger er det viktig at spillerne har det morsomt samtidig som de lærer noe og blir bedre. La de få spille mye småspill på treninger men også noen øvelser for å forbedre basisferdighetene.

Ingen kommentarer: