15. november 2006

Hvis Even E blir leder i SiljanFotball......

Hva skjer da? Vi må senke utgiftene med rundt 250000 kroner.
Størst overgang blir det på seniornivå. Her blir det ikke noen støtte fra klubben. Det betyr at seniorlagene i tillegg til treningsavgiften også må spleise på dommerutgifter og lagspåmelding.

Det er ikke så ille som det kan høres ut. Tilsammen koster dette for A-lag herrer 15000 kr. Del dette på 15 spillere som det minst bør være og du er oppe i 1000 kroner ekstra pr spiller. Da betaler man med lisensen 2500 kroner i året. Det er ingen dyr hobby.

Damelaget deler 2500 på antall spillere og får en ubetydlig økning i kostnadene.
Andre ting som vil merkes er ingen støtte til avslutninger eller cuper. Dette gjelder alle lag. Store budsjettposter som idrettsmatriell må kuttes masse.

Oppi alt det negative ønsker jeg få på plass en Trenerkoordinator. Vi har mange trenere for de yngre lagene som ønsker veiledning. Vi har en person i SiljanFotball som har det som trengs for å fylle en slik rolle. Ja jeg tenker på deg Stian H.

Men...... . Det kan jo være andre som ønsker styre etter et annet budsjett. Time will show. Medlemmene bestemmer.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Enig. Det er bra flyt i Svarstad om dagen. I Siljan er det for tiden laber interesse for å få til noe på A-lags fronten.
Da tar man konsekvensen av det og legger lista deretter.

Ikke noe ville gledet meg mer enn et sterkt engasjement som feks du og Svarstad har for øyeblikket også her i Siljan. Uten engasjement ingen inntekter og uten inntekter ingen satsing. Står i loven det.
Lykke til med klubben i mitt hjerte.

Anonym sa...

Inntektene laget tjener på dugnad tilfaller laget.Så kan laget sjøl velge hvor mye det gidder legge i det.

Treningsavgiften er baneleie.

Rolf sa...

Etter å ha vært med en mannsalder og lagt budsjetter og sett noen få virkerlig har stått på så støtter jeg Even 100%.Han har sett at engasjement må til der det hører hjemme og man må selv bidra til sin aktivitet.Man får det man jobber inn.Flott at vi har to gressbaner,hall,Fagerlundhus,grusbane,drakter,baller,banemenn,nett,terminlister,nettside med info ,treningstiderosv.Dette tror jeg man må være med i styre og stell for å se hva koster og hvor mye ansvar og jobb det er.2500 kr er IKKE mye pr mann for 20 kamper med dommer og bane klar og drakter og dusjanlegg osv.Spør en som driver med individuell idrett. Vil man ikke betale dette så må man jobbe inn penger.Interessen styrer.Heia Even!

Anonym sa...

Fotballgruppa har så vidt jeg vet ingen avtaler av særlig økonomisk verdi. Av regnskapet pr 1.09 står vi med kr 0 fra samarbeidspartnere.
Har sett flere Siljanlag gjennom flere sesonger med drakter sponset av diverse firma.

En modell hvor lagene jobber direkte til seg sjøl ser jeg som positiv.
Driftige lag skal nyte godt av det, og lag som ikke gidder får ta konsekvensene. Det er mange lag i Siljan som allerede jobber slik. Og disse har også penger.

Innstrammingen rammer ikke barnefotballen i særlig grad da kravene der er helt annerledes. En cup og kr 50 pr spiller til avslutning er det disse har fått.

Anonym sa...

Tror det vil bli noe stort problem da sikkert ikke mange er intressert i å sponse dere med reklame. Og hvorfor skulle de???

En sponsor vil gjerne ha noe igjen for pengene. I hvertfall hvis det er sponsing av endel kroner. Dere kan får antagelig bare småbeløp på draktsponsing.

Og det eventuelle bilde i lokalavisa hvis dere en gang rykker opp fra 6 div er ikke mye verdt for en sponsor.

Skal det bli penger nytter det ikke sitte å vente på noen skal betale moroa hvis du spiller breddefotball.

MÅ jobbe for pengene på grasrotplanet. JOBBE dugnad. Eller betale sjøl. Sånn er virkeligheten.