22. november 2006

Referat styremøtet 22.11.06

ReferatStyremotet22november.doc

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hvis siljan fotball sier ja til å ha a-lag om det gjelder damer eller herrer må en jo ta ansvar for de reelle utgifter det medfører. Det betyr jo at en forplikter å melde på laget og reglene er klar på at en må ha en dommer.Dette bør siljan fotball kunne betale,mens andre utgifter med "trener" og ting rundt laget bør de ta seg av selv.Men alt dette løser seg hvis juniorlaget kunne vert stammen i et a-lag og den eldre garde kunne da vert med å fylt opp med sin erfaring og sosiale tilskudd.

Anonym sa...

Hvis man ønsker å spille på et a-lag om det gjelder damer eller herrer må en jo sjøl ta ansvar for de reelle utgifter det medfører. Spillere på A-laget kan ikke forvente at noen andre skal betale deres hobby. Dommer koster og det er en del av hobbyen.
For det er jo det Siljans A-lag er. På dame og herresiden. Hobbyfotball.

Anonym sa...

Det stemmer jo at det er hobbyfotball.Men hele siljan fotball er jo hobbybasert.Regner da med at alle betaler hver sin hobby.

Anonym sa...

Se her:
Dette er treningsavgiftene.
Senior herre 1200
Senior damer 900
Junior dame/herre 1200
15-16 år 1100
13-14 1000
11-12 år 900
7-10 år 600

Dommer utgiftene er dobbelt så høye for senior som junior.
11 - 12 og under har ingen dommerutgifter i det hele tatt.
Disse lagene bidrar økonomisk INN til SiljanFotball. Foruten at de sliter minimalt på anleggene.

Og de betaler treningsavgiften.

Det var ved siste styremøte fremdeles MANGE seniorspiller som skylder denne avgiften. Antall spillere med ubetalte avgifter var nær tosifret.

A-laget er eneste laget som er direkte KOSTNAD. Det er et faktum.

Anonym sa...

Enig at det er sløvt å ikke betale avgift.Da regner jeg jo med at juniorene også må betale dommerene selv.Det med slitasje må ses med bakgrunn i at et a-lag trener maks 2 dager i uka så langt ned i divisjonene. Så mye slitasje blir det ikke.Og en må huske på at mange juniorer om få år MÅ spille a-lag fotball.Men med det tilbudet som blir forespeilet nå velger nok mange bytte klubb eller å slutte å spille fotball noe som kan resultere i mange usunne interesser........

Anonym sa...

Vi bør ikke sammenligne senior damer og herrer med juniorlagene da vanligvis juniorspillere ikke har noe fast arbeide og ingen inntekt.

Men husk:
Vi snakker ikke store summer for A-laget neste år. Styret vedtok å betale påmeldingsavgiften. Da er det bare dommer igjen på 10000 å dele på antall spillere. Er dere 15 stk så blir summen 666 kroner på hver. Da koster hobbyen 1866 kroner i 2007. Pluss lisensen på kr 170 for de som løser denne.

Og jeg tror neppe det er grunnen til at spillere bytter klubb.

Anonym sa...

Når det gjelder avgift 2006 har jeg hverken mottat giro eller fått noe informasjon om til hvem jeg skal betale heller ingen pris før nå (leste på bloggen her) .
Sløvt å ikke betale helt enig MEN skal penger komme ned i kasse og ikke stå som ubetalte fordringer anbefaler jeg å sende ut giro til de det gjelder .