29. juni 2009

Siljanhoppere på stor samling i Sverige



Søndag 21.6 dro Joakim Eriksrød 12 og Kjetil Staulen 14 med foresatte til Ørnskjøldsvik i Nord Sverige. Nordens flotteste hoppanlegg sommerstid. Riktignok er det 12 timers kjøring, men med utbytte og impulser og samvær med hopplandslaget i sikte gikk turen fint. Det var over 100 norske hoppere i alder 6 til 30 år der oppe. A landslaget med Mika og COC laget var på plass i K 90.
Joakim startet forsiktig i K 20 men etter en dag var han oppe i K 30 og hoppet to økter til dagen i voldsom varme. Godt det var heis !
Kjetil startet direkte i K 55 som er den største baken han har hoppet i. Litt forsiktig de først dagene, men etter to økter daglig og god oppfølging fra trener i Kollen hopp økte han jevnt og trutt fra 36 m til "slengere" over målet som var streken på 40 m.
I rennet fikk han til sine to beste hopp og fikk 43 m og i 2 omgang ble fart satt ned men han fikk da likevel 42 m. Fin fremgang. De beste hoppet ned mot 60 m så det er noen meter til dem ! De er imidlertid sinnsykt gode og med tolmodig trening så kommer fremgangen. Morsomt var det i alle fall at Mika sa "Really good" da han så satsen til Kjetil.
Joakim hadde mange jevne hopp rundt 30 m og fikk dette nesten i rennet. han plasserte seg på øvre halvdel av res listen. Far Inge hadde dommerkurs og litt info om dette under samlingen. Kjetil hadde i tillegg til to hoppøkter også to kvelder i en praktfull rulleskiløype på 10 mil som var i byen.
Heldigvis er våre gutter mest opptatt av mesgringsmotivasjon og fokus på seg selv ob bli stadig bedre uten å se til resultatlisten. Vi jobber med personlige mål.
Onsdag kveld var det inne trening med landslaget.

Gutta var slitne etter denne uken, men og fulle av inntrykk og impulser over hva som kreves for å få fremgang.
Legger ved noen bilder som viser anlegget mm

IMG_3405.JPG
rolf.JPG

2 kommentarer:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.