3. juli 2009

J16 topper tabellen!

Med halvspilt serie, dvs ni spilte kamper, er dette status for J16: En uavgjort kamp og åtte seire! Dette har ført oss til toppen av tabellen med 25 poeng, fem poeng foran Stridsklev, som riktignok har en kamp mindre spilt. Denne sesongen har vi sliti en del med langtidsskader, og har derfor fått hjelp av Maja og Marthine fra J14, og for en hjelp!

11. juni spilte vi hjemme mot Langesund 2, og denne kampen ble en maktdemonstrasjon av Siljanjentene. Resultatet ble hele 7-1, med fire scoringer av Silje Jenssen, to av Charlotte Holtan og ett av Stine Eriksen. Dagens innsatspris gikk til Charlotte Holtan.

Sesongens siste kamp var borte mot Sauland, en utsatt kamp fordi Sauland ikke kunne stille lag til den oppsatte kampdatoen. Da avreise nærmet seg viste det seg imidlertid at vi fikk problemer med antall spillere pga skader og ferie. Da er det godt å ha yngre, tøffe spillere som sier ja til en utfordring! Guro Gurholt og Åsa Thorsen heiv seg med på langtur, og med kun 11 spillere til start, fikk de en "flying start" på J16. Men de som dominerte og imponerte var nettopp disse ungjentene, som kun er 13 år. De gikk ut på banen med null respekt for et Sauland-lag som også spiller med overårige spillere. En målgivende pasning og en scoring ble status for Guro og Åsa, og med Siljanjenter som spilte en- og totouch fotball, rulet Siljan kampen. Sauland ble bare løpende imellom uten å vinne ball, og resultatet ble til slutt 0-4 til Siljan.

Scoringer ved Silje Jenssen (2), Charlotte Holtan og Guro Gurholt, og dagens innsatspriser gikk fortjent til Åsa og Guro. Det gror godt blant jentene i Siljan!!

Vi fortsetter med treninger i hele sommer, og i uke 30 entrer vi banen på Dana Cup. Vår første store turnering, og vi gleder oss veldig. Og i begynnelsen av august skal vi selvfølgelig være med på Sparebank 1 Telemark Cup (tidligere Grenland Cup), med overnatting på Kjølnes.


Anita

Ingen kommentarer: