8. juni 2009

En oppsummering av vårsesongen, J19

I fjor trente jentene fra årskullene 1992, 1993 og 1994 sammen, og dette fungerte så bra at vi kjører det samme opplegget i år. Men i år måtte de eldste jentene rykke opp til J19-serien, og fordi jentene ikke kan stille 11er-lag måtte vi melde opp et 7er-lag i Vestfold fotballkrets. Dette har fungert bra tidligere år, og så langt er jentene fornøyd med å spille kamper i Vestfold i stedet for å måtte dra på lange turer til Midt- og Vest Telemark. Vi regnet med at overgangen fra J16 til J19 ville merkes, noe vi har fått oppleve på noen kamper. Vi har likevel holdt bra følge, og flere av kampene var så jevnspilte at resultatet like fort kunne gått i Siljans favør.

Ida Plassen Limi har oppsummert kampene slik:

16. april: Den første kampen spilte vi mot Ørn-Horten i Horten. Resultatet ble tap 2-1. Siljans mål ble scoret av Kristina Espeseth. Vi merka at det var lenge siden vi hadde spilt kamp, og i alle fall på kunstgress, og Ørn-Horten vant fortjent.

24. april: Andre kamp gikk på Nøtterøy, pga at Trollmyra ikke var snøfri. Her tapte vi 9-2 mot et lag som nesten bare spilte på to-touch. Siljans mål ble scoret av Kristina Espeseth og Eileen Staulen. Siste halvdel av begge omgangene greide vi oss relativt bra.

Tredje kamp var på Trollmyra den 5. mai mot Arnadal/Vear. Årets første seier med 2-1. Stine Tveitan scora begge Siljans mål. Kampen var mer på Arnadal/Vears banehalvdel, men vi fikk ikke ballen i mål mer enn to ganger.

Fjerde kampen var mot Nanset i Larvik. Her tapte vi 2-1. Siljans mål ble scoret av Anniken Tveitan. Her var det andre ting enn fotball som kom i sentrum, pga noen irriterende supportere fra Nanset som hele tida sendte stygge kommentarer om våre spillere. Det var en jevn kamp, og seieren kunne like godt ha gått til Siljan.

20. mai kom Stag til Siljan. Vi vant 7-0 og fikk endelig scora endel mål. Målene ble scoret av Marianne Skare(1), Ida Bjørkvold(1), Marthe Fredriksen (2), Edith Hem Næs (1), Ida Plassen Limi (2).

2. juni dro vi til Tønsberg. Her tapte vi 3-2 for Tønsberg. Dette her var også en kamp som kunne gått begge veier. Vi la oss litt bakpå på de første 10 minuttene, og slapp inn tre baklengsmål. I løpet av kampenspilte vi oss opp og klarte nesten å ta igjen Tønsberg- manglet bare det siste målet! Siljans mål ble scora av Marianne Skare og Ida Bjørkvold.

Ingen kommentarer: