5. juni 2009

G96 - seier 6 - 2 mot Herkules

Som tidligere sesonger ser det ut til at laget også i år trenger noen kamper til å komme i siget. Artig å se at alle guttene (og jentene) er med, og gjør sitt beste for hverandre som lag.
I dag var det nok engang god innsats fra alle. For å få til lag måtte vi også i dag låne 3 fra laget over og 3 jenter.
Siljan startet veldig bra, og hadde ballen mye. Laget sto høyt og det var bare et tidsspørsmål før vi skulle ta ledelsen. I stedet ble det slik det ofte blir; Herkules slo en ball i bakrom og tok ledelsen, mot spillets gang. Siljan fortsatte å styre kampen, og halvveis ut i omgangen hadde omsider Joakim fått skikk på et kranglete lår. To mål etter herlig kjemping og ballgjenvinning fra løpsmaskinen medførte knapp ledelse til pause. Det som gledet aller mest var godt samspill og gode, kjappe pasninger.
Andre omgang fortsatte som den første sluttet. Vi hadde det meste av spillet og fikk gode rom for gjennomspill til Martin på topp. Det resulterte blant annet i en felling som ga straffe, iskalt satt inn av en lykkelig Nico, ett gjennomløp som han selv scoret på, og et frispark som Anders satte nydelig inn. Påfølgende jubelsener burde vært distribuert! Joakim ble "hat-trick man" før han fikk hvile de siste minuttene. Gratulerer med en flott kamp!
Neste kamp er på Trollmyra onsdag 10. juni kl 20.00.
Rolf og Johannes

Ingen kommentarer: