10. juni 2009

Vårens siste kamp for J14. 6-1 seier mot Storm!

Så var siste kamp i vårsesongen unnagjort i kveld, mot Storm. Første omgang var fomlete, og forsvaret slet med å holde tett. Angrepet kom til flere sjanser, men ballen ville ikke inn mellom stengene. Storm ledet 1-0 etter halvspilt 1.omgang, (treneren hadde vondt i blodtrykket :-) )men Siljan utlignet raskt etter det. En gjennomgang av alt vi har lært og snakket om - markeringer, gjennombruddspasninger, opp i ballfører etc. i pausen, så satt 2.omgang som bare det. 5 mål, og 6-1 seieren var vår! Herlig, herlig, herlig!!! Jentene topper tabellen. Godt å ta med seg inn i høstsesongen. Dagens spillere: Åsa, Guro, AK og Maja.

Avslutter vårsesongen med en en pizzakveld neste uke. J14 drar avgårde til Sandar Cup 7.-9. august. Noen treningsøkter før det skal vi få til i løpet av ferien også.

Gratulerer jenter, men en fantastisk gjennomført vårsesong! Gleder meg allerede til høstsesongen.