4. juni 2009

FOR en gjeng og ett lag! J14 - 4-0 seier mot Drangedal!

Dette er så moro, så moro! Makan til gjeng og lag dette er. Når vi startet sesongen i år, første år med 11`er fotball, var vi spente. 1995-kullet var ikke nok, så vi var så heldige at vi fikk med oss en solid gjeng med 1996-spillere, og jeg skal si de har vært med på å heve laget! Med gårdagens seier mot Drangedal, styrket vi ledelsen på tabellen, og med en kamp igjen av vårsesongen, ser dette bra ut så langt. Gårdagens kamp var en slitekamp, selv med dette resultatet. 4-0 i 1.omgang. Guro hadde en stor dag, og dro til med Hatrick! Maja scoret også ett mål. 2.omgang ble målløst, og Drangdal hadde mye av spillet. Jentene klarte å holde buret rent, og de kunne juble over seier når dommeren blåste av kampen etter 70 minutter.