8. juni 2009

G95; Seier 3 - 2 mot Notodden søndag

Etter mange kamper med mye motgang kom dagens seier beleielig. Fortjent var det også selv om motstanderen også var gode. For oss på sidelinjen viste denne kampen flere ting. Først og fremst at fotball er et lagspill, der det ikke hjelper med noen med ekstreme ferdigheter hvis man ikke opptrer som et lag. Dernest viste det seg at iver og innsats gir belønning.
Vi kom bakpå etter et par minutter, nesten tradisjonen tro. Siljan brettet opp ermene og sto skikkelig på resten av omgangen. Dette var nye, gode og friske takter.
Forsvaret spilte trygt og godt og var supplert med Marius (f .1997!) på venstreback. De øvrige bak var Preben, Kjetil og Simen (sistnevnte overrasket undertegnede aller mest positivt innsatsmessig). På midtbanen jobbet alle utrettelig med 2 ivrige 13-åringer (Anders og Andreas) som indreløpere. Ådne styrte sentralt med Jonas/Chris og Isak som flanker. På topp hadde Martin (også 96 modell) en "brukbar dag" der han fikk mange baller å løpe på i bakrom. Det resulterte i endel røffe "nedklippinger" med påfølgende frispark.
Undertegnede har ikke sett alle kampene til dette laget, men ganske mange. Dette var solid fremgang ut fra det som er vist tidligere. Siljan vant mange dueller og var mye ivrigere med å gi Notodden skikkelig motstand.
Martin F sto meget bra i mål, og hadde blant annet en trippelredning mot slutten av 1. omgang, som var med på å gi ledelse 2 - 1 til pause. Andre omgang var også jevnspilt og Notodden utlignet etter ca 10 minutter.
Målene til Siljan kom omtrent slik: 1 -1; Isak etter corner og pasning fra Chris. 2 - 1; gjennombruddspasning fra Jonas der Martin løp fra forsvaret og plasserte stang inn. 3 - 2; Straffe ved Isak etter at Ådne ble felt.
Artig å se jevnspilte kamper, og godt samspill. Kampens prestasjon ved siden av Martins keeperoppvisning var et angrep der Isak driblet seg fri på kanten og slo perfekt inn foran mål. Avslutningen gikk dessverre utenfor.
Gratulerer med årsbeste i prestasjoner og innsats, og takk til Mats Lunder for tålmodige treningsøkter siden i vinter og god coaching på sidelinjen under kampene.