14. mai 2009

Stor fremgang for G 13

I dag så det ut som om flere av siljanguttene (og -jentene) hadde tatt innover seg at det er nødvendig med stor innsats og tøffhet i 11'er fotball.
Laget hevet seg betraktelig i forhold til sist kamp, og tapte 4 - 1 mot Tollnes i kveld. Til pause var stillingen 1 - 1.
Forsvaret spiller veldig bra, og i dag går bestemannspremien til en råsterk Jonas som brukte fysikken sin til beste for laget. Daniel står fortsatt godt i mål, og har blitt bedre i feltarbeidet, noe som letter jobben for midtforsvaret.
På midtbanen var det god innsats av samtlige, og svetten randt av de som ble byttet ut. Godt å se. Fortsatt må vi jobbe med tøffhet i duellene og med det å være først på ballen. Det samme gjelder å tørre å skyte. Anna og Vilde overrasker stadig både tilskuere og motstandere med uredd innsats og kjappe bein.
Stemningen på tribunen var også bra, og vi er stolte over hvordan spillerne på laget vårt er mot hverandre og motstanderne. Dommeren burde tatt affære i forhold til språkbruk og omtale av medspillere og motspillere fra mange Tollnesspillere. Sørgelig dømt!
Gratulerer med at dere hever dere over motspilleres oppførsel og hvordan det dømmes og gjør sesongens beste innsats!
Johannes

1 kommentar:

3,16 sa...

....og stor takk til Hege F som stilte i kiosken og solgte vafler mm for i overkant av kr 500. Tøft gjort samme dag som hun var med på å åpne ny Kivi butikk på Wattenberg! js