26. mai 2009

J14 - 5-1 seier mot Snøgg

En flott kveld på Trollmyra mandag. Det tok vel knapt et par minutter før første mål satt bak Snøgg`s keeper. Deilig start på kampen. 1. omgang, var til nå, jentenes årsbeste, og forsvaret gjorde en fenomenabel jobb! Vi er så heldige at vi har fått med oss noen jenter fra `96-kullet og de gjør jobben til gangs. Heidi Kortner er en stø og solid forsvarspiller og Guro Gurholt er alltid der hun skal være. Hun leser spillet og medspillere bedre enn de fleste. En skikkelig spiss - og måltyv som vi er stolte av å ha på laget! med 4-0 til pause, kunne jentene senke skuldrene litt. 2.omgang ble noe mer "kavete", og Snøgg fikk til tider litt mer kontroll på kampen. Jentene tok igjen tak i kampen, og vant fortjent 5-1.