10. mai 2009

Brakk nesen under kamp i dag!

Det er ikke bare puslete på jentekamper. J14 møtte i dag Bamble på bortebane. Etter 1.omgang ledet jentene 3-1, og vi så vel at dette gikk veien. Jentene kjempet og spilte en god kamp - som de to foregående. (to seire) Midt i andre omgang ble det angrep på vår keeper, som hadde en fantastisk redning. Slang seg ned, og fikk et kraftig spark i ansiktet. Resultatet av dette var en brukket nese!!!! Avgårde til legevakta, og reservekeeper måtte i mål. Hun gjorde en kjempe god jobb, men dessverre raknet det i forsvaret, og det ble tap 5-4. Ingen grunn til surmuling, det viktigste var at det gikk bra med vår keeper - Lene Ø.K. Hun er ute av spill i 14 dager. Vi ønsker henne alle god bedring - og håper ikke at hun har blitt skremt av dagens sammenstøt. Hun er en tøff jente!