7. mai 2009

Siljan – Seljord: 2 – 2

Siljan hadde overtaket i første omgang, men nettkjenning manglet. Flere store sjanser, både på dødball (som vanlig) og i spillet. Det burde stått noe annet i målprotokollen enn 0 – 0 til pause.

Andre omgang startet som første sluttet, men som så ofte i fotball er det laget som ligger under i sjanser som scorer først. Seljord setter inn en dødball etter 55 minutter.
Siljan sliter og sliter, og etter 75 minutter legges det opp til tre i bakre rekker.
Dette utnytter Seljord umiddelbart ved å fylle på med folk i første angrep. Det står dermed 0 – 2 i protokollen.
Dette tenner Siljan, som svarer med scoring av Sondre rett fra avsparket. Veldig fortjent scoring.
Siljan viser skikkelig arbeidsmoral i denne perioden, og flytter mye folk frem. Etter 90 minutter er det som vanlig en dødball som blir avgjørende. Hjørnesparket fra Martin ender hos Tom Erik på bakre stolpe. Ballen går i mål (det mener hvertfall både Siljanfolket og ikke minst dommeren). Vurder selv - YouTube!

Ville vært blodig urettferdig om Seljord skulle reist hjem med full pott i kveld. Flott arbeidsmoral på slutten ga uttelling. Etter å ha ligget under 0 -2, var det vel greit å gå av banen med 2 – 2.

Flere bilder fra kampen her!
.

3 kommentarer:

Martin P sa...

Hadde Tom bomma der på den ferdig scora cornern hadde det blitt deng :)

Sterkt å komme tilbake på en svak dag. Mener vi helt klart burde vunnet med 4-5 mål viss sjansene hadde blitt tatt bedre vare på... Men men..

Vi er ennå unge å må bygge ett lag, det kommer ikke automatisk. Neste hjemme kamp bør bli en fest fprestilling. Møter dumpe kandidat Sundjordet som har sluppet inn 16 mål på 2 kamper.

Håper siljans befolkning kjenner sin besøkelses tid...

I mellomtiden er det Siljan 2 kamp SØNDAG KL 13! Ta turen :D

Siljan 1 tar forøvrig turen til Urædd å møter lederlaget av divisjonen neste Torsdag!

Martin P sa...

Vill også si det er gøy å lese referatene dine , Dag! Motiverende å se det er en som følger opp med kamera!

Stå på videre, det innspirerer ALLE på Laget!

Anonym sa...

Surt å ikke vinne idag,følte vi var det beste laget! Vi hadde perioder med bra spill\kombinasjoner uten å få betalt!Men må jo være fornøyd med uavgjort etter å ligge under 0-2!Det er ikke første gang gutta kjemper til seg poeng på slutten!
Bra jobba gutter og bra av Stian som kjører flere fram på slutten...

Lars