11. mai 2009

Brutal virkelighet med 11 fotball for G 13

På 7 er fotball er det mulig med en god "senterlinje" med fart ,teknikk og utholdenhet å skaffe seg gode resultat og fint samspill. Første året med 11 fotball har naturlig nok synligjort at det er for få med endel viktige basisferdigheter i fotball. G 13 tapte i dag 9-2 for Storm.
Da var det ingen keeperfeil. Daniel stod en god kamp !

I første omgang vant Siljangutta omtrent ikke en ball gr lite aggresivitet og fart. Om man fikk den ble ball slått til motstander. Ballmottak var ofte dårlig og man fikk problemer med å få tak i den igjen. Vi klarte ikke holde spillet oppe på banen i 4-5-1 formasjon. Vi trodde vi var "tunge på midtbanen med 5 stk, men løpskapasitet er tilstede kun på to. Vi klarte ikke å holde ball oppe i angrep og skape noe heller. Sett bortsett fra Aadnes gode skudd fra hjørnet 16 som gikk i mål.

I 2 omgang fikk Kjetil S spille spiss og ball ble værende mer oppe og vi hadde flere greie angrep og skudd på mål.
Status for kampene til nå er imidlertid at vi er meget sårbare med 11 spillere i stallen og et par stk her ikke til å "stole på" vedr oppmøte.I dag fikk vi heldigvis låne fire 14 åringer. Det vil uansett bli sammenslåing 13 og 14 til høsten. "våre tre 12 åringer er imidlertid vel så gode som de fleste 13 og 14 åringer og bør få utvikle seg på 11 fotball allerede nå !
Noe uenighet i foreldregr gr 13 år vedr om lag trekkes nå, men vi vil forsøke ut våren. Dette ved å bruke 3 gode 12 åringer.
I dag holdt kun Joakim C og Kjetil S god standard vedr løp og aggresivitet og ballteknikk. Normalt er Martin S et helt forsvar alene, men han sliter med luftveisproblemer for tiden.
Kondisjonstrening,hurtighet og mer trening generellt er et" must" for veldig mange om ikke det skal bli stygge sifre fremover.
Har et inntrykk av at mange er vel avslappet og tror de er bedre enn de er.