17. mai 2009

Siljan IL i 17. mai-tog


SIL markerte seg i 17. mai-toget både på formiddagen i Siljan og på ettermiddagen i Skien.






Martin var fanebærer i Siljan og Mats i Skien.



Et par bilder til kan du se her!

12 kommentarer:

Leif sa...

Dette var det dårligste oppmøte under SIL sin fane noen gang i Siljan. Kunne telle gangerne på ei hand! Men det skal sies at det generelt var lite folk i Siljan 17 mai. Mange flere gikk under SIL i borgertoget i Skien!!
Det er på høy tid å legge ned denne minikommunen med dette fattige 17 maiopplegget og samles i Skien hvor det er en helt annen 17 mai opplevelse enn et 100 meter langt tog.

Martin P sa...

Hadde vært 0 koselig å gå i barnetog i Skien. Er halve sjarmen å gå i sin egen bygd! Gå i skien er som å dra på syden ferie med Charter-Svein, bare mas å stress.

Nei takk, går heller i 100 meters tog i Siljan enn i Skien.

Frode B sa...

Må vel si at Leif er på totalt ville veier hvis han mener at 17. mai skal legges til grunnlag for kommune-sammenslåing. Da har man misforstått kraftig. Var selv for første gang i Siljan på 17. mai på rundt10-12 år, og syntes det faktisk var mange folk uten å kunne sammenligne med siste år.

Martin P sa...

Kansje Leif er russ :P Var nok ikke helt edru,Berg :)

VG sa...

Nei får ikke håpe han var det.
For SILJAN er SILJAN, og skien er skien. To forskjellige kommuner og det skal det være også.
SILJAN er plassen

Anonym sa...

Ja VG, Siljan er plassen. En liten plass rett utenfor Skien kommune. Så liten at den ikke trenger bruke titalls millioner på administrasjon da den lille plassen enkelt kan styres fra Skien. Så kunne man blant annet brukt de frigjorte midlene på en kunstgressbane i Siljan. Det er nemlig 100 prosent umulig med kommunens høye utgifter og små inntekter.

Anonym sa...

Får de mer penger ve kommune sammenslåing? Tror du ikke de skal ha lønn de som administrerer fra Skien?

Anonym sa...

Nisselua må vekk fra øynene. Hvis man ønsker kunstgress i Siljan og at idretten generelt skal få bedre kår så er det IKKE MULIG med dagens kommune kostnader. En kommune som går i minus med 366 kroner pr innbygger uten kunstgressutgifter kan ikke pådra seg ennå større utgifter. Og det er ingen utsikter til større inntekter for Siljan kommune. Vi er som kommunen selv sier: En bostedkommune........Jobbe og handle og spille fotball kan dere gjøre i andre kommuner........

Anonym sa...

Det er flott å argumentere når du overser alle spørsmål?

Kor mye sparer man på å slå Siljan sammen med Skien?

Hvordan vil den skakkjørte økonomien til Skien takle å få 3000 innbyggere til å fø på?

Vet du egentlig hva du snakker om, eller sitter du der bare og fantaserer?

Det er noen ulemper til kommunesammenslåing også eller er fordelene så klare at det bare må gjennomføres?

Anonym sa...

Les tallene som ligger hos KOSTRA. Du sparer millioner bare i lønninger på å samle administrasjonen i Skien. Om helsearbeidere og lærere mottar lønn fra Skien i stedet for Siljan må vel være ett fett.
Hvordan klarer den skakke økonomien til Skien å gi nær dobbelt så mange kroner PR INNBYGGER som den gode bostedskommunen? Man tør satse fordi man har inntekter fra næring og handel fremover som gjør det mulig.
Jeg ser ingen bakdeler ved en sammenslåing. Kun fordeler.

Anonym sa...

Dobbelt så mange kroner til kultur og idrett

Anonym sa...

OMG kan ikke du skiendigger bare dra til skien på 17. mai? også kan vi som faktisk liker denne flotte bygda bli her vi er:) også kan du jo bare flytte til skien isteden for å slå sammen kommunene! jeeee