14. mai 2009

Fem magiske minutter på Kjølnes

Resultatet på Kjølnes blei 1 – 2 i kveld. A-laget vartet opp med fem magiske minutter i starten av andreomgangen.

Første omgang startet kanonbra av Siljan. Skikkelig trøkk fra første spark på ballen. Dette varte dessverre kun de første 10 minuttene. Deretter overtok Urædd, og eide ballen det meste av denne omgangen. Kun i de siste minuttene kom Siljan med igjen.
Urædd scoret sitt mål etter ca 30 minutter.

Fem minutter ut i andreomgang er det igjen en dødball som blir avgjørende. Litt klabb og babb i feltet, og Siljangutta står i kø for å sette inn ballen. Det er Eirik som kriger best, og setter ballen i mål. (Video på YouTube)
Tre minutter etterpå holder Doff lekestue på kanten. Han gjør en kjempejobb, drar med seg ballen forbi en rekke Uræddspillere og setter ballen kontrollert i mål. Fikk dessverre ikke denne scoringen på video.
Resten av kampen er Siljan flinke til å kontrollere seieren inn. God lagmoral igjen, og Team Martin er flinke til å bakke hverandre opp. Hard jobbing gir igjen god uttelling.

Venter i spenning på dagens børs!

Følg med på 5. divisjonstabellen, og husk neste hjemmekamp - tirsdag 19. mai kl 19:15!