7. mai 2009

Sesong debut for Gutter 11 år

Så var sesongen i gang igjen. Dette var første kamp med 7èr fotball og forventningene til spill på større bane var store. Motstander var Gulset og det var gjestene som kom best igang og tok ledelsen 1-0 etter bare noen få minutters spill. Det virket som Siljan guttene ikke var helt klare når kampen ble blåst igang. (selv om de hadde varmet opp i 90 minutter pga. kretsen hadde endret kampstart fra kl. 1730 til kl1900 uten å gi oss beskjed). Men etter at Gulset tok ledelsen våknet Siljanguttenes vinner innstinkt, noe de forøvrig har i bøtter og spann :-) og derfra og ut kampen var det Siljan som styrte kampen og vant til slutt 8-2. Det ble vist mye bra spill, med fine opprullinger på siden og gode innlegg. Mange fine mål og kjempe humør blandt spillere og publikum gjorde dette til en veldig trivelig fotballkveld.