17. august 2008

Vellykket cup for J16...


...selv om resultatene kunne vært bedre... Nok en gang deltok vi på SpareBank1 cup på Kjølnes, kanskje bedre kjent som Grenland Cup, og som i fjor valgte vi å overnatte på Porsgrunn vid skole. Det er jo halve moroa, selv om det ikke er så langt hjem til senga i Siljan!

Over 70 11er lag deltok på cupen, og da er det litt kjedelig at to av de tre lagene vi møtte i puljespillet var lag fra Grenland. Vi tapte for både Pors og Fossum, og spilte uavgjort mot Gimletroll fra Kristiansand, og vi spilte oss absolutt opp i løpet av puljespillet. Vi kom videre til B-sluttspillet, men tapte kvartfinalen mot Bamble, en kamp vi burde ha vunnet. Så sett med sportslige øyne var det ingen stor cup for Siljan J16, men en cup er så mye mer enn bare fotball.

Vi var det eneste jentelaget som overnattet på "vår" skole, noe som medførte mye oppmerksomhet fra alle guttelagene på skolen. Første natta lå vi under trappa, som også var en av gjennomgangene til toalettene. Og maken til trafikk har jeg sjelden sett... Stort sett hele natta fløy det gutter opp og ned trappa som tilsynelatende måtte på do, men som nok hadde et ønske om at noen av jentene var våkne. Siljans jenter oppførte seg imidlertid som engler, og holdt seg i ro hele natta. Siste natta fikk vi et eget klasserom, og det gjorde underverker for nattesøvnen til treneren!

Man trenger altså ikke dra lenger enn til Porsgrunn for å oppleve en fantastisk cuphelg. Fotball, gode venner, nye venner, diskotek, konsert, gutter og kanskje litt forelskelse i lufta - kan man forlange noe mer?! Takk jenter, for en flott helg - jeg gleder meg til neste tur!

Anita

Ingen kommentarer: