24. august 2008

Knallstart på høstsesongen for J16


Høstsesongen ble for J16 innledet med 7er kamp borte mot Fyresdal. Jentene fra Siljan vant kampen 0-3, etter scoringer av Elise Lykseth, Edith Hem Næss og Eileen Staulen. Med en kjørevei på 29 mil tur/retur smaker det ekstra godt å ta med seg tre poeng hjem.

Sist mandag hadde 11er laget sin første kamp for høsten, mot Gvarv, som lå nestøverst på tabellen. Av en eller annen grunn møtte vi ikke Gvarv i vår, men skal ha to kamper mot dette laget i høst. Siljans jenter har tidligere hatt en tendens til å bruke litt for lang tid med å komme inn i kampen, men dette var ikke tilfelle mot Gvarv. Vi vant så og si alt på midtbanen, og var raskt inn i press på ballføreren. Dette gjorde det vanskelig for Gvarv, og de sleit med å få ballen til å gå i laget. Siljan derimot, spilte nok sin beste kamp i år, og det var gøy å stå på sidelinja og se at mange timer med trening gir avkastning.

Etter å ha slitt med mange skader i hele år, var det godt å ha nesten fullt lag igjen, og det var mange som meldte seg på scoringslista denne kvelden på Trollmyra. Vi vant en fortjent lagseier, 6-3, med to scoringer av Anniken Tveitan, mens Edith Hem Næss, Stine Eriksen, Charlotte Holtan og Silje Jenssen netta en gang hver. Dagen innsatspris gikk til Kine Tveitan og Anniken Tveitan.

På torsdag hadde 7er laget sin andre kamp på fire dager, og denne gang var det Hei som gjesta Trollmyra. Kampen var tett og jevn i første omgang, men Siljan hadde et lite overtak. I andre omgang pressa vi Hei høyt på banen og vant så og si alle utspill. Dette skapte flere store sjanser foran Heis mål, og Siljan vant til slutt fortjent, 3-1. Charlotte Holtan scora to mål og Elise Lykseth ett.

I morgen, mandag, møter 11er laget Bamble på hjemmebane og på fredag drar vi til Notodden, til laget som topper tabellen, Snøgg. 7er laget møter Snøgg på hjemmebane på torsdag, så vi går inn i en hektisk fotballuke...



Anita

Ingen kommentarer: