19. august 2008

Høstsesongen i gang for 2001 - årgangen!

Høstsesongen har begynt i knalltempo med kampkveld både mandag og tirsdag på hhv Trollmyra og Pors stadion. 3 kamper begge kvelder og antagelig mange slitne barn som la seg i kveld.... Det var artig å møte gjengen igjen etter sommerferien! Noen har vokst noen cm både i høyde og på banen. Det er tydelig å se at mange har vært i aktivitet enten med fotballskole eller strandfotball, for her satt både finter, skudd og pasninger bedre enn før ferien!
Resultatmessig gikk det slik:
Siljan - Skidar 6-6
Siljan - Skiens Grane 2-2
Siljan - Storm 3-5
Pors - Siljan 0-6
Storm - Siljan 2-2
Skotfoss - Siljan 0-8
Har registrert at det er veldig få, evt ingen jenter på de andre lagene vi møter. Tror neppe interessen hos jentene er mindre andre steder, men kanskje det ikke blir lagt til rette på samme måten? Synes i alle fall jentene på vårt lag gjør en god innsats blant overvekten av gutter! Noen klubber har egne jentelag allerede og vi får håpe det på sikt er mulig her også, for det tror jeg hadde vært enda mer gøy for jentene:-)
Se bilder fra kampkveldene her

1 kommentar:

Anonym sa...

Helt enig at vi bør ha rene jente og gutte lag så tidlig som mulig Birgitte. Da hadde det ikke blitt så stort frafall fra jentene.
Kjell Olav