5. august 2008

Trening med Morten Fevang og overnatting på Fagerlund


Før sommerferien, nærmere bestemt torsdag 26. juni, hadde J16 besøk av Odd Grenlands kaptein, Morten Fevang. Han hadde, sammen med Morten Aadalen, ansvar for hele treningsøkta, og det satte jentene pris på! Flere av øvelsene var helt nye for jentene, så vi brukte litt tid på å få det inn i beina. Men det tok ikke så lang tid før det satt, og det er alltid gøy å lære noe nytt. Morten er en flott og dyktig fotballspiller, som kommuniserte godt med jentene, og som var flink til å lære bort. Det ble absolutt en morsom og lærerik treningsøkt, og vi tar gjerne imot besøk seinere en gang!

Dagen etter hadde vi avslutning for J16, med overnatting i telt på Fagerlund. Dette har vi gjort også et tidligere år, med stor suksess. Vi var ca 15 jenter, og i tillegg kom det noen venninner, kamerater og kjærester for å grille sammen med oss. Tror nok at noen av våre "gjester" ikke var hjemme igjen før sola stod opp på lørdagen...

Etter at vi hadde grillet mat og marshmellows var det noen som lekte seg litt med fotballen, men for det meste krøllet de seg sammen på en stooor presenning, under en haug med tepper. Der lå de ut over natta, og fortalte hverandre spøkelseshistorier... Det ble, som forventet, minimalt med søvn, men det var ikke noe bråk i det hele tatt, så det kan jeg godt leve med. Det var nok mange, veldig trøtte jenter på lørdagen, men siden det var starten på sommerferien, var det mulighet for å ta igjen litt søvn.

Dette er en utrolig koselig måte å feire slutten på vårsesongen på, så det kan fort hende vi gjør dette til en tradisjon. Og så lenge jeg får sove i campingvogna mi, og slipper telt, stiller jeg gjerne opp igjen... Nok en flott opplevelse med den fine gjengen med jenter, som oppfører seg helt eksemplarisk.

Bilder fra trening med Morten Fevang:

Bilder fra avslutning:http://picasaweb.google.no/solvanghole/
FotballavslutningFagerlund27Juni2008

Anita

Ingen kommentarer: