21. august 2008

På vinnersporet igjen!

A-laget vant med to mål mot Odd Grenland4 i kveld. Sluttresultatet blei 1 -3 på Skagerak Arena (treningsbanen). Mange kjente profiler på Odd-laget, men de gjorde seg vel best for 10 til 15 år siden.

Som vanlig hadde Siljan en utrolig dårlig start. Odd satt inn sitt mål før det var gått to minutter, og undertegnede hadde inntatt plassen.
Så var det Siljans tur. Lasse satt inn sitt første etter ca 10 minutter og det andre på en godt slått corner etter ca 25 minutter. Scoringen ser du på YouTube.
Stillingen 1 – 2 stod seg til pause.

Vi hadde forventet at de ”vegvesen-selvlysende” skulle løpe fra de aldrende Odd-spillerne i andreomgang, men det blei aldri aldri.
Odd hang godt med i første del av andreomgang, men Siljan overtok stort mot slutten. Martin punkterte kampen med sin 1 – 3 scoring etter ca 75 minutter.