14. august 2008

Jevnt og tett i toppkampen i 5. divisjon.

Sluttresultatet blei 1-2 i kveldens topp-oppgjør, etter 1-1 ved pause.

Borg kom best i gang i kampen. De hadde ballen mest og skapte mest den første halvtimen. Det blei for stor avstand mellom lagdelene hos Siljan og Borg trilla mye ball. Dette resulterte også i scoring etter 25 minutter. Borg viste gode kombinasjoner før denne scoringa.

Siste 15 minuttene av omgangen var Siljans. Laget løftet seg noen hakk, og kom til flere sjanser. Helt på tampen av førsteomgang slår Martin et perfekt frispark, som Lasse mesterlig header i mål.
(Se øverste bilde)

Siljan fortsetter det gode spillet i starten av andreomgang, men får ikke puttet ballen i mål. Mot spillets gang greier Borg å score på en corner etter ca 70 minutter.
Siljan prøver og prøver, men et rutinert Borg-lag rir av stormen. Mange Siljanspillere og publikummere på Trollmyra mente nok at dommeren tok grundig feil ved å ikke dømme straffe på en situasjon der Lasse felles innenfor 16-meteren helt nede ved dødlinja. (Se situasjonen fra en litt dårlig vinkel - på YouTube)

Tommy hadde også en kanonmulighet på en av de siste dødballene. (Se selv på YouTube)

Alt i alt en tett og god kamp, med høy temperatur. Siljan har en hengekamp mot nettopp Borg, så muligheten for revansj er absolutt tilstede.

Se flere bilder her.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sitter å venter på kampreferatet som alltid kommer rett etter kamp. Bra jobba Thorsen:=)

Anonym sa...

Tar på meg skylden for at vi ikke klarer uavgjort idag. Som kaptein er mitt ansvar å få med gutta, det klarte jeg desverre ike idag, er uheldig på frispark mot slutten å snitter en borg spiller å dermed ikke noe mål.

Tar selvkritikk etter denne kampen.

Beklager gutta og publikum....

Anonym sa...

Du skal ikke ta på deg skylden for at det ble uavgjort martin, virket som midtbanen ikke var helt komfortable med 3 mot 4 på midten og da blir det ikke lett å trille ballen i laget, Men det er bare noe å heve seg på. Har et veldig bra lag å gå på i årene framover hvis mange av de unge fortsetter i siljan. stå på;)