24. mai 2011

Tøffe kamper for G99

Sist uke spilte vi borte mot Gjerpen. Forholdsvis jevn kamp som endte med tap 4 - 7. I kveld møtte vi Tollnes hjemme. Første omgang ble litt marerittaktig for gutta våre. Etter få minutter lå vi under 0 - 3. Lukas reduserte til 1 - 3 etter et fantastisk skudd helt opp i krysset. Så fulgte en lang periode der vi spilte ganske jevnt med bygutta. Mot slutten av omgangen rant målene inn. 1 - 7 og pause.

Vi ble enige om å glemme første omgang og ha det moro på banen i 2. omgang. Gutta viste stor evne til å nullstille, og David scoret et flott mål etter nydelig fremspill av Sebastian. Vi ledet omgangen lenge, men mot slutten ble trykket stort og andre omgang endte 1 - 3. Tross krevende motstand klarte alle spillerne våre å holde humøret oppe og jobbe bra for hverandre.

Noen ganger går det som i dag, vi går på en skikkelig smell. Matias var tilbake i mål og hadde mange gode redninger! Eirik, Anthony, Benjamin og Tommy løpte og taklet og sto skikkelig på. På midten løpte Lucas utrettelig. Sebastian hadde supre fremspill og Andreas ga også alt som var på lager. David og Morten var mye i angrep og offensive midtbanespillere. Takk for god innsats, flott innstilling og super oppførsel.