29. mai 2011

G99 Sol og masse regn på Bergbycup søndag

Siljan stilte med samme lag som lørdag; Matias, Tommy, Benjamin, Anthony, Morten, Andreas, Lucas, Sebastian og David. Tre tøffe kamper mot veldig gode lag endte med uavgjort, seier og tap.

Urædd fikk en pangstart og ledet 3 - 0 etter få minutters spill. Siljan fikk opp humøret og piffen og jobbet hardt for ikke å få skikkelig bank. Snudde til 4 - 3 og ledelse(!) i løpet av en fantastisk 10-minuttersperiode. Mål av Sebastian (2), David og Morten. Den ene scoringen til Sebbe var corner rett i mål! Ikke flaks for han gjorde det samme i en av kampene i går. De andre målene kom etter godt lagspill. Urædd utlignet like før slutt slik at kampen endte 4 - 4.

Hei var vi spente på å møte for de har også mange flinke fotballgutter. Vi fikk til godt spill i denne kampen også, og Matias sto fortsatt glimrende i mål. Morten scoret 1 - 0, og Lucas la på til 2 - 0. Hei presset hardt i siste halvdel av kampen og fikk en redusering på slutten. Seier 2 - 1.

Rett før kampen mot Pors åpnet himmelens sluser seg! Sikkelig ufyselig vær som et godt Porsglag taklet bedre enn oss. De ledet 3 - 0 ganske tidlig i kampen. Siljan kom litt mer med i kampen etterhvert, og litt over halvveis reduserte Lucas til 3 - 1 på heading etter corner av Sebastian. Gutta tenkte på dagens første kamp og så muligheten til å redusere flere ganger, men denne gangen maktet vi det ikke.

Takk for super innsats og for at dere er en herlig gjeng å få lov til å være sammen med!