11. mai 2011

G99 Siljan - Borg, 4 - 5

Kampen startet bra med et flott raid av Tommy, 1 - 0. Deretter ble vi presset bakover, og halvveis i omgangen ledet Borg 3 -1. Med litt justering og stadig bedre innsats fra samtlige spillere klarte Siljan å redusere til 2 - 3 rett før pause. Mål av Lucas fra nesten død vinkel. Andre omgang var veldig bra av gutta våre og med nok et mål av Lucas og et herlig show av David sto det 4 - 3 til Siljan. Skader og få spillere gjorde at vi ikke fikk byttet inn friske bein mot slutten. Kampen endte med knepent tap. Eirik, Benjamin (keeper i 2. omg) og Tommy ryddet opp i stor stor stil bakerst. Lucas dribler og slår lekre pasninger fra midten og scorer nydelige mål. Sebastian orker stadig mer og spilte sin beste kamp på lang tid, med gode løp både fremover og bakover. God innsats av Morten (i mål 1. omg) og Michael på kanten. David jobber bra som spiss. Antony jobbet iherdig på midten.
Tross tap; dette kan dere være stolte av, gutter!