29. mai 2011

Siljan G14 - Jevn kamp ble seier, nok en gang!

På lik linje med eliteserien, så har nå Siljan G14 begynt med søndagskamper :-) Det var Eidanger som var gjester på Trollmyra denne gangen, og man kan vel kalle det et toppoppgjør i serien. Eidanger var stort sett et reint 14 års lag, men som vi såg i kampen Barca-Manu, så har ikke høyden så mye å si, slik som mot våre mange 13 åringer.
Selv om dagens 4-5-1 formasjon var ny og uvant for de fleste, så klarte vi alikevel å etablere et godt press mot Eidanger. Det stod 1-1 til pause, og både kampen og himmelen var helt åpen da dommeren blåste i gang 2. omgang. Må vel også skyte inn at dagens dommer var muligens den beste vi har hatt i år - all honnør.
Etter hvert som 2. omgang gikk, så var det vel ikke mange som trodde på Siljanseier i dag, Eidanger spilte godt, og de hadde spesielt godt forsvar som temmet Matheus.
Men denne fantastiske gjengen har nå en gang en egen evne til å dra i land seire, og etter noen litt vel spennede minutter på slutten, så ble det 3 poeng også i dag. Dette betyr at Siljan legger helt i toppsjiktet ipå tabellen.
Det som varmet aller, aller mest, var når treneren til Eidanger kom bort til meg etter kampen og berømmet Siljan laget for god oppførsel og Fair Play - ja faktisk var vi det beste Fair Play laget de hadde møtt i år! Dette tar vi med oss videre, og takk til Eidangers trener som valgte å kommentere dette.
Ønsker flest mulig velkommen til Trollmyra onsdag 1. juni kl 1930 for å se et forrykende oppgjør mot Sannidal/Helle.