18. mai 2011

G14 Siljan - Stathelle 1-5

I et regnvær, som minnet mye av det en kan oppleve på Brann stadion, ble kampen mot Stathelle spilt på onsdag 18. mai. Fagerlund var fin og grønn, og publikum fikk se en god fotballkamp, krydret med deilig vaffellukt fra kiosken. Stathelle og Siljan låg likt på tabellen, begge med ni poeng før kampen. Det ble etablert et noe heftig press mot oss, og det stod 0-2 1 etter 26 minutt. Matheus klarte å putte et mål 3 minutter etter, og det stod 1-2 til pause.

Vi kunne såg et godt spillende Siljan lag, der angrep ble bygd opp i flott veggspill helt fra forsvaret, men det ville seg ikke helt i dag. Derfor ble det et tap 1-5, ikke helt beskrivende resultat etter skiribentens øyne, men slik ble det. Vi gleder oss over alle gode prestasjoner og Amund som leverte årsbeste og stakk av med dagens banan.