31. mai 2011

Bli med på Siljanløpet søndag 5. juni kl. 16.30

Påmelding fra kl. 16.00. En ekstra god grunn til å bli med er at Brodd og noen spillere og ansatte i Odd Grenland også kommer!

Fem distanser
Vi har fem ulike distanser deltakerne kan velge mellom. Vi har anbefalte løyper i forhold til alder, men løp den distansen som passer deg best!

  • Løp 1: beregnet på barnehagebarn, cirka 245 meter.
  • Løp 2: beregnet på småskoletrinnet, cirka 630 meter
  • Løp 3: beregnet på mellomtrinnet, cirka 1 km
  • Løp 4: beregnet på ungdomsskoletrinnet/voksne, cirka 2,27 km
  • Løp 5: beregnet på ungdomsskole/voksne, cirka 5 km
Påmelding
Påmeldingen til gateløpet skjer ved hallen fra kl 16.00 samme dagen som løpet er. Alle får udelt et startnummer som de bruker under løpet og leverer inn igjen etter at de er ferdige med å løpe.

Pris
Det koster 40 kr per deltaker som ønsker å løpe.

Oppvarming
Det er felles oppvarming ved hallen fra kl. 16.15.

Løpsstart
Løpene starter kl. 16.30. Vi starter med løp 5, deretter løp 4, løp 1, 2 og tilslutt løp nr 3. Vi deler deltakerne inn i puljer per løp.

Tidtaking
Det er tidtaking på løp nr 3, 4 og 5. Tidene blir lagt ut på Siljan Idrettslags nettside en uke etter løpet. Husk startnummeret ditt!

Premier
Det er premier til alle deltakere!

Parkering
Under gateløpet er det ikke tillatt å parkere på den nederste delen av parkeringsplassen ved barnehagen/idrettshallen. Dette gjør vi for at det ikke skal være biltrafikk der hvor barna løper. Takk for at dere viser hensyn til dette!

Kiosk
Det er åpen kiosk med salg av kaffe, brus, kake/vafler osv under arrangementet.

Dugnadshjelpere
Under hvert løp er det et ”lag” i Siljan som har ansvaret for å hjelpe til på ulike poster under arrangementet. Oppmøte for medhjelperne er kl. 15.45 utenfor hovedinngangen. Der vil vi gå igjennom viktig informasjon om løpet og de oppgavene enkelte skal ha under løpet. På hvert løp trenger vi ca 15 medhjelpere. Ved spørsmål angående dugnadshjelpen, ring Heidi Flatebø på tlf 97 12 69 91 eller send mail til heidi@flatebo.no.

Velkommen store og små til Siljanløpet!

Ingen kommentarer: