31. mai 2011

G99 6-4 og herlig bortekamp mot Pors

Etter travel cuphelg var vi mandag tilbake på Pors Stadion. Vi kunne forvente slitne gutter, men de var mer enn klare til kamp. Siljan stilte med Matias i mål. Han storspiller i mål, varter opp med brilliante redninger og gir tydelige beskjeder til gutta på laget sitt. Videre spilte Benjamin, Tommy, Sebastian, Anthony, Morten, Lucas og David. Lucas har hatt en veldig god utvikling, dribler og brillierer, men tar også tunge returløp. Tommy er kompromissløs og har et herlig driv fremover. Sebastian har et skudd som er uvanlig for en 99 modell, han er anvendelig og kan spille på de fleste plasser. Innsatsen til Anthony er upåklagelig. David finter, dribler og scorer mange mål. Benjamin har blitt mye tryggere, takler veldig bra, og er en klippe bak. Morten får brukt innsats og kondisjon og er i sitt ess på høyrekanten.
3 - 1 til pause. 3 mål av av David etter flott lagspill og supre fremspill. I andre omgang scoret Sebbe på frispark fra midtbanen. Utagbart! Morten og David økte slik at kampen endte med solid 6-4 seier.
Siljan spilte veldig bra sammen, og det ga nok ekstra krefter at læreren (Frode) var både dommer og trener for Pors.