20. mai 2011

Camp Nou eller Trollmyra?

Ja, vi lurte egentlig på hva vi såg på i dag!
Var vi på Trollmyra eller Camp Nou i Barcelona?
Det var en fryd å være tilskuer da Siljan G14 leverte årsbeste i dag. Og hva som egentlig skjedde? Jo vi fikk en god start, innstillingen og humøret til spillerne var veldig godt, noen av spillerene hadde en kombinasjon av ro og krigshumør, som vi ikke hadde sett tidligere i kamp.
Det ble levert samspill og kombinasjoner som gledet et trener hjerte, spillerne prøvde på ting de ikke hadde turt før - og det funket!
Vi hadde en akrobatisk og fokusert Nikolay i mål, vi hadde et bunnsolid forsvar som jobbet for hverandre, vi hadde en midtbane som jobbet som Terrrier, de fleste taklingene ble foretatt i vannrett stilling - og de var klokkerene.
Videre hadde et angrep som til tider fikk servert gjennomspill på sølvfat av sine lagkamerater, eller så klarte de å komme til gode situasjoner selv.

Til pause stod det 2-1 til Siljan, og Stian hadde en av sine beste coachende seanser for året. Spillerne var HELT stille og konsentrerte!! (En utrolig god og uvant opplevelse ;-))

I motsetning til et annet lag nede i byen (Odd Grenland) så leverte Siljan varene i andre omgang også :-) Fremdeles bra spill, ballen gikk, spillet ble fordelt mellom ulike banedeler og det resulterte i at det stod 5-1 til Siljan da dagens gode dommer blåste i fløyten. Alle målene ble puttet av en Matheus i storform.
Skal man våge seg på å komme med noen områder laget kan forbedre seg på, så er det å være mer på "hugget" for å gjennvinne ballen.
Men det er bagateller. I dag gleder vi at mange spillere løftet seg flere hakk, og der velger vi å trekke frem Bjørnar for glimrende spill på høyreback. Dagens BANAN gikk til kaptein Joakim Bentsen som satt standarden for hva som skulle til av innsats i dag. Ja, det oste av spillerglede denne fredagskvelden! Vi gleder oss allerede til onsdagens tur til Lunde. hh

Ingen kommentarer: