18. september 2008

Vellykket "skilsmisse" for GJ 7 år i går kveld!

Ja, i går kveld lot vi for første gang jentene og guttene stille rene lag i kamp og det ble en suksess! Jentene fikk virkelig utfolde seg på Heibanen og dro 3 seire i havn mot Stathelle, Drangedal og Hei - og det med nær sagt alle på scoringslista! Moro for jentene, som kanskje har vært stilt litt i skyggen av gutta i år. Takk forøvrig til Synne L. Høiseth og Sofie P. Eriksrød om stilte fra 6- åringene.

På Fossum var gutta i sving og det endte med to seire mot ODD og Åfoss og tap mot Fossum. Det var en fryd å se dem, spesielt mot ODD, hvor de disket opp med flott spill helt fra keeper, via forsvar til angrep. Pasningene satt og det var sågar noen forsøk på langskudd. Veldig stas for enkelte å slå selveste ODD, så da vi møtte Fossum rett etterpå var nok mange fremdeles høyt oppe, for da var det mye stang ut:-) Siste kampen var mot Åfoss, som stilte noe redusert og vi stilte da med en spiller mindre på banen. Jørgen 4 år sto imidlertid spillesugen på sidelinja og kan fort bli en joker ved en senere anledning:-)

Alt i alt et morsomt eksperiment i går, men inntil videre vil treningene fortsatt bli felles. Vi håper imidlertid jentene får anledning til å spille flere kamper alene.

Undertegnede har lagt bilder fra Fossum her, men ta kontakt dersom noen har tatt bilder fra Hei, så kan jeg legge dem inn.

2 kommentarer:

Anonym sa...

En skikkelig opptur var det å se G7 mot Odd. Gøy å se når de små begynner å samspille.

Like moro å høre og lese rapportene fra J7-kampene. Stort at de fikk positive opplevelser av å spille med reint jentelag.

Kjell Olav sa...

Florinda Eie tok mange bilder. Jentene tar mer ansvar når ikke guttene er med, de var veldig flinke.