24. september 2008

Super overraskelse for G11


Onsdag kveld fikk G11 en flott overraskelse de sent vil glemme!
For noen uker siden sendte vi inn en mail til Scania for å være med i trekningen av 25 bager fulle med treningsmateriell, bla kjegler, spyd, fotballtennis, treningsveileder, vester osv osv..Scania fattet interesse for søknaden, og vi var så heldige at vi vant! Men det skulle være en overraskelse for ungene, så da de troppet opp onsdag for å spille kamp,sto det en stor, splitter ny Scania R-620 med semihenger og ventet på dem.En representant fra Scania overleverte den gledelige nyheten om at vi hadde vunnet.Lastebilen ble kjørt ens ærend fra Kløfta ved Gardermoen for å overlevere guttene disse bagene med tipp topp utstyr til en verdi av 12-13000 kr.Dette utstyret er det samme fotballproffene bruker i sine treninger, og Vålerenga har investert i disse bagene til alle sine lag.
Tom Selmer, tidligere spiller i Lillestrøm; fotballproff i England og også landslagsspiller, introduserte innholdet i bagen og hadde en inspirerende og læringsrik trening med gode tilbakemeldinger til guttene. Dette var helt topp!!!Selmer trener G 11 i Lørenskog, og de trener 4 ganger i uka og er ganske gode,
ja:-).Guttene var i hundre, og ble garanter motiverte til å trene masse fremover. Trener Kjell Olav syntes det var minst like stas som guttene, og fikk med seg verdifulle tips og innspill. Ikke minst var trenerpermen som fulgte med helt perfekt og kan brukes flittig fremover.Bagene kan kjøpes hos Norsk Breddefotball.
En journalist fra Scania fulgte oss hele tiden, og lager en reportasje som kommer i bladet Scania Fokus, et blad med opplag på 22 000:-)
Guttene fikk hver sin drikkeflaske fra Scania, og det ble anledning til å sitte i førerhuset og ta en titt.
Egentlig skulle kampen starte 17.30, men siden det var en misforståele, dukket ikke det andre laget opp før kl 19. Så da kampen endelig kom i gang, endte det med et 3-0 tap..Litt surt, men guttene fant ut at det var fordi de hadde brukt opp alle kreftene på treningen i forkant av kampen:-)
En stor takk til Scania og Norsk Breddefotball for denne supre kvelden på Trollmyra. Det var inspirerende , og vi får garantert morsommere treninger fremover som kommer til å gi gevinst både på koordinasjon, hurtighet, spenst og styrke og ikke minst på motivasjon.
Imorgen er det også en stor dag, da skal Kjell Olav kjøre en busslast med G 11 og G9 med endel foreldre inn til Oslo for å se på Odd- Vålerenga. Så denne uka er det moro å være 11 år og spille fotball i Siljan.Heia ODD!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Glimrende Kjell Olav og.... det stod vel en kvinne bak søknaden he, he. Dere er flinke begge to. Rolf

Anonym sa...

fantastisk bra!!! enkelt og greit!!!

Anonym sa...

Kunne vel ikke fått bedre reklame enn Scania uansett Kjell O hehe ?
Jeg er sikker på om Du hadde hadde hatt Scania reklame på drakta i dine aktive dager kunne du fort spilt deg inn på landslaget ;-)

PS !
Husker du jeg nekta å dekke opp han med Chelsea lua i treningskamp på Kules sånn at du fikk ovetall mot deg hele kampen ?
Hva med da Aadalen scorte i Kvelde cupen og jubelet som han hadde avgjort VM finalen før han ett minutt sendte ballen i eget nett og du lo så taket i hallen løfta seg ?


Vært artig med en mimrefest for alle A - lag spillere på 80/ 90 tallet sponset av Scania og Kjell O Transport synes jeg .

Ø.T

Kjell Olav sa...

Ja en mimre kveld hadde vært toppers Øystein.
Husker godt vi var i Bamble å spilte, Jarle Bøe var kaptein på laget vårt. Han skulle frem å hilse på motstander, da får vi se at han har glemt å ta på seg shortsen. Det ble det mye latter av.

Helt riktig Rolf, det var Ilse Gry som skrev søknaden. Det var den beste,så vi var det eneste laget som fikk overlevert utstyret i en Scania med litt opplæring fra en tidligere landslagsspiller.

Jeg tror vi alle kan bli flinkere til å søke om midler og utstyr fra forskjellige foreninger og firmaer.
Ser f.eks man kan søke på Gilde fondet nå om dagen.