20. september 2008

Knepen seier på myra i dag

Publikum og spillere trakk et lettelsens sukk da Joakim satt inn 4-3 målet ett minutt før slutt.

Skarphedin2 stilte med et lag bestående av junior-, gutte- og oldboys-spillere. Det er nok ikke dette laget de har tatt flest seiere med denne sesongen, så Siljan så sitt snitt til å hente hjem seieren.
Også Siljan stilte redusert i dag med nesten reint juniorlag i starten.

Førsteomgang var ganske jevnspilt, med et lite overtak til Siljan. Stor sjans til Fred på corner (Fred-YouTube) og Eirik på frispark (Eirik-YouTube). Det var også Siljan som satt ballen i mål først. Joakim fikk stå alene etter en corner, og satt ballen hard i mål etter 35 minutter. (Joakim-YouTube)
Skarphedin utlignet rett før pause, slik at pauseresultatet var 1-1.

Siljan spilte godt i perioder i andreomgang, men det var Skarphedin som satt inn 1-2 målet allerede etter 50 minutter. Fem minutter seinere kom André fri, og fikk slått 45 grader til Lasse som bare kunne bredside ballen i et åpent mål.
Brede kom inn og satt inn 3-2 målet, på et fint skudd i hjørne.
(Se bildet) Forarbeidet av Doff må nok også nevnes her.
I denne perioden kom Siljan til mange gode sjanser.