26. september 2008

Urædd – Siljan: 1 - 3

A-laget gjestet Kjølnes i kveld, og det blei ungdommens kveld!
Siljan fikk to tidlige mål, signert ungdommen. André satt inn det første målet, mens Daniel stod for mål nummer to. Noen vil kanskje si at Daniel var i offside-posisjon, men som kjent i fotball er det dommeren som bestemmer.
Omgangen blei kontrollert inn til 0-2.

Gode kombinasjoner og mye fint spill på kunstgresset på Kjølnes. Siljan har god kontroll utover andreomgangen også, men 8 minutter før slutt setter Urædd inn en scoring.
Dette tenner nok Siljangutta, og 2 minutter senere setter Tommy spikeren i kista.
Daniel skyter i stanga, og Tommy kjemper inn returen.

Veldig fortjent med 1-3 seier i kveld. Mange fine kombinasjoner, som tatt ut av læreboka.
Doff bør kanskje utropes til banens beste den tiden han var på banen. Etter mye løping og hard jobbing, måtte lillegutt gå av banen tidlig i andreomgangen.

P.S. Var ikke til stede, men har fått utfyllende rapport via telefon!