3. september 2008

G 12 med ny seier i kveld 6-0 mot Urædd

Kamp i går og kamp i kveld. på kunstgresset på Urædd møtte vi Urædd som vi med et nødskrik slo i våres. Det startet uhyggelig. Første spark på ballen bakover og rett til motstander. De kom alen med Daniel i mål men han kom ut og skuddet gikk på utsiden. Fy ! dette så ikke bra ut. Vi var ikke i nærheten av dem og ble rundspilt første 5 minuttene.

Etterhvert ble gutta varme og ved at er par dro i gang innsats og vinnerinnstikt kom resten etter. Utover omgangen ble det stadig bedre. Det løsnet da Kjetil skjøt et frispark i mål fra 20 m. Husker ikke helt hvem som scoret fotløpende, men Joakim, Anders,Andreas, Leander ,Jonas scoret. At så mange scorer er en styrke for laget og målene kom etter fine kombinasjoner. I dag spilte alle opp mot sitt beste og det var en morsom og fin kveld. Urædd var et lag med hyggelige spillere som ba om unnskyldning om en takling ble vel hard. Flott kamp.
I dag hadde vi Daniel i mål som tok alt som kom. Kjetil og Jonas styrte i midten bak helt suverent.. Martin jobbet og i Midten med Kjetil etterhvert. Joakim var sentralt midtbane og løp og løp. Fremme vekslet Anders, Andreas, Nicolay,Leander , Gaute på kantspill og som spisser.Synnes egentlig at i dag var alle veldig bra.

Ingen kommentarer: