15. september 2008

Halv pris på kort og så mange sveler du orker!


Skisenteret sponser alle deltagere og instruktører på årets Trollmyra Fotballskole med halv pris på et kveldskort til vinteren.
Skisenterets nye kafedriver, Karin Gonsholt , spanderer så mange sveler deltagerne og instruktørene orker å spise denne kvelden.
www.siljan-skisenter.no

5 kommentarer:

Birgitte sa...

Hei!

For neste år håper jeg dere tenker litt annerledes i forhold til hva dere "spanderer" for 300 kr pr deltaker på fotballskolen. Kveldskort og sveler i vinter er ikke akkurat det en 7- åring trakter etter. Bruk heller pengene på en lunsj til deltakerne, slik mange andre fotballskoler gjør istedet for å be dem om å spise nista si! Ikke like spennende.....

Even sa...

Bare for ordens skyld så har ikke SiljanFotball kjøpt tjenester av Skisenteret.
Dette er ren spons fra kafedriver og Skisenter og behøver selvsagt ikke benyttes.....

Birgitte sa...

Da misforsto jeg. Ser bare at det ikke er lunsj på fotballskolen og det synes jeg hadde vært noe å tenke på. Mange fotballskoler har det og det har vært stas innemellom øktene. Men da hadde det vel nødvendigvis blitt dyrere og det er det vel kanskje ikke alle som ønsker. Men innlegget var ikke ment som klaging- kun et innspill:-)

Anonym sa...

Jeg er så lei av alltid er det noen som kommer med tiltakk etter noe opplegg, men det å ta et tak selv og få det helt perfekt det gider mann ikke. Man skal heller være fornøyd at noe tar jobben vist ikke hadde det vært noe tilbud til disse barna og ungdomene i bygda.

Anonym sa...

birgitte er hjertlig velkommen til å lage lunch neste fotballskole,vet du hvor mange voksne som gadd å hjelpe til?Rune Åberg var eneste som stillte opp,som vanlig sier han aldri nei,våkn opp foreldre!De som roper høyest er som regel de vi aldri ser