5. september 2008

Hurra i Skigruppa !!!

Kanskje ikke alle har fått det med seg, men Skigruppa søkte i fjor på midler fra "sammenslåingsfondet" i Skikretsen. Vi startet for to år siden opp med god rekruttering i hopp og noen få med meget aktive langrennsrekrutter. Hoppsamling i Botne hver uke og en helg i Vikersund for rekrutter m familie gav spore til å holde dette flotte miljøet i gang i en dyr idrett. Derfor ble det søkt midler og vi kan skryte av å ha de fleste rekrutter i Grenland(ikke stort å skryte av men dog) Poenget er:

Jeg fikk i dag bekreftelse på at vi har fått 30 000 kr !!!! til innkjøp utstyr til hopprekruttering og til langrennsrekrutter.

Vi har som kjent i fjor forskuttert endel og kjøpt inn endel, men nå skal det ikke stå på dårlig utstyr. Det er i sommer kjøpt inn endel rulleski til enkelte og vi skal nå få på plass ski og støvler til alle hopprekrutter. Vi SKAL i gang tidlig i år. Vi har midler til å samle miljøet ytterligere og skape grobunn for at rekrutter skal fortsette enda noen år og hvem vet... kanskje vi får aktive juniorer og seniorer .
Det viktigste er dog å ha med flest mulig slik vi er nå med aktive foreldre og utøvere. da må skigruppa og krets hjelpe til.

Takk til telemark og Vestfold Skikrets

2 kommentarer:

Anonym sa...

Flott jobba rolf, ski koster, dette var topp å lese..

Anita Hole sa...

Så flott - gratulerer! Og all ære til Rolf for den jobben han gjør for skimiljøet i Siljan!