4. september 2008

1 – 2 tap mot Hei

Kveldens a-kamp mot Hei endte 1 – 2. Etter spillets gang burde Siljan dratt i land denne kampen, men gjør det veldig vanskelig ved å slippe inn to enkle mål i starten av kampen.
Begge baklengsmålene var personlige feil. Tverrsoverpasning som plukkes opp pluss keeper-tabbe. Stressnivået øker drastisk etter disse to baklengs, og det er sjelden slått så mange feilpasninger som de siste 15 minuttene av førsteomgang.

I andreomgang er Hei kun på noen få besøk foran Siljans mål. Siljan hever spillet betraktelig utover i omgangen og produserer flere gode sjanser. Det skapes mange gode dødballsituasjoner, men effektiviteten er for dårlig.
Etter flere godt slåtte frispark (Martin YouTube), setter endelig Martin ballen i mål på en dødball (Martin YouTube).
Det er 15 minutter igjen, og nok av tid til å score. Siljan er nær ved flere anledninger i sluttminuttene (Brede YouTube, Eirik YouTube og Tommy YouTube), men må gå av banen med 1 – 2 i bagasjen.

Det virket som noe nedtrykket stemning gjennom hele kampen og etter kamp. Tror noen må ta tak og skape mer entusiasme igjen. Få opp humøret, skryt mer av hverandre, ikke bry dere så mye om hva motstanderlag og dommer bedriver, men spill fotball.

Mangt kan sies om mange dommeravgjørelser i denne kampen (for ikke å snakke om det dommeren ikke så), men dette kan overlates til andre.

Regner med en humørløfting til neste kamp!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vet ikke men det vikrer som at det som regel er i starten av kampen det kommer et mål eller to.. Det har vell skjedd endel kamper på rad.
Kunne det kanskje hjelpet med en oppvarming som øker pulsen til et litt høyere nivå? Så man ikke starter kampen med hvile puls.

Anonym sa...

Fokus og energi på det man selv kan påvirke er en grei regel!

Ø.T

Anonym sa...

Hvordan gikk det med ungutten som måtte ut i første omgangen?

Anonym sa...

Måtte til sykehuset å sy, dypt kutt i kneet...