19. mai 2006

Statusrapport fra Fagerlund


Det har siste 2 døgn falt 70 mm nedbør på Fagerlund. Ifølge Fagerlund målestasjon(bøtta)...Banen har blitt kalket rundt påske og gjødslet 18 mai. Vannpumpa som er blitt montert er ikke kraftig nok. Søk på Internett viser at denne pumpa leverer 2200 liter i timen ved 20 meters høyde. Regntoget trenger 3700 liter i timen for å virke som det skal. Dette er rørleggers problem som han har lovet å rette opp i løpet av få dager.
Fagerlund ble oppgradert med nytt gressteppe på sensommeren 2004. Gresset grodde som bare det helt frem til høsten. Dessverre ble ikke banen vannet i hele 2005 noe som mer eller mindre stoppet veksten hos de unge gressplantene. Den blei også steinhard pga den var så tørr. Derfor ligger banen endel etter skjema når det gjelder vekst. Ellers så virker banen fast og fin etter all nedbøren. Litt varme nå så vil veksten virkelig skyte fart, og jeg tror Fagerlund på sensommeren vil være finere enn på lenge.
Gresset vil i år ikke bli samlet opp etter klipping. Dette fordi det gamle gresset tilfører jorden 30% av all næringen den trenger. (Og oppsamleren er kaputt)

PS Målene som er bestilt til Trollmyra skulle vært levert denne uka. De er lovet neste uke.

Ingen kommentarer: