21. mai 2006

G14 med storseier mot Åfoss i dag

Søndag ettermiddag slo Siljan G14 Åfoss 7-2 på Fagerlund. Siljan gutta startet friskt i første omgang. Siljan hadde nesten alle sjansene, og gjorde 3 mål. Alle målene kom som gjennomspill til Andre Myhre som satt ballen rolig rundt keeper. I slutten av første omgang våknet Åfoss litt, og skapte noen sjanser, men ingen mål.
Etter hvilen ble det jevnere. Åfoss startet best, og puttet først. Også i annen omgang skrev Andre seg på scoringslista med 3 mål. Det 7ende målet til Siljan stod Vegard Kolstad for etter litt rotete spill foran Åfoss sitt mål.
Til kampen lånte vi 3 G13 spillere. Øystein Thorsen, Martin Kortner og Mads Myrholt bidro alle sterkt i en god kamp.
Ellers var det moro å se hvordan banen tålte kampen etter mange dager med regn. Bilder av lag og bane her: