1. mai 2006

Laglederens arbeidsoppgaver

Laglederens arbeidsoppgaver.

Arbeidsoppgavene vil variere noe fra lag til lag, men i stikkords form er dette viktige oppgaver og et ansvar for en oppmann/lagleder.

Lagleder skal hvert år, før 1 mai, innlevere liste med navn og adresse over alle spillerne på laget. Denne skal sendes på mail til post@siljanfotball.no eller leveres leder i SiljanFotball. Mal finner du her: Dette for at SiljanFotball skal kunne sende ut treningsavgift. Spillere som ikke har betalt treningsavgiften er ikke forsikret.

Lagleder seniorlag: Sjekke at alle spillerne har betalt lisens. Spillere skal ikke spille hvis lisensen ikke er betalt eller overgangspapirer ikke er i orden. Dette medfører store bøter til SiljanFotball. Lisensen kostet i 2006 kr 170.
Spillere med skyldig treningsavgift fra forrige sesong skal ikke trene eller spille kamper før denne er betalt. Dette skal sjekkes på første treninger i nytt år.

Sørge for at innmelding av nye medlemmer skjer til fotballstyret.

Skrive årsberetning for laget. Forslag til mal her:

Ha ansvar for legekoffert og innholdet i denne.

Påmelding til serie og cuper.

Formidle kampoppsett og terminlister.

Ordne kjørelister til kamper.

Ta imot gjestende lag og dommere ved hjemmekamper og anvise garderober.

Lagleder er ansvarlig for at dommerne blir betalt etter kamper. Honoraret ligger vanligvis mellom kr 300 og kr 400. Avhengig av hvor langt dommer må kjøre. Pengene refunderes av SiljanFotball sin kasserer mot kvitteringer.

Spiller du kamper i serier fra 13 år og oppover uten kretsdommer(vanligvis 7er lagene) har lagleder ansvaret for å ringe inn resultatene. Dette er meget enkelt men du må vite et par ting:
Registrer resultater via Idrettstelefonen på telefon: 800 33 488.
Du får flere valg. Blant annet kretsnummeret. Det er: 08
Neste du må vite er kampnummeret. Eksempel: 139701012

Klargjøring av kampkort før kamp. Kampkort her: PDF fil.

Klargjør minimum 2 matchballer.

Hvert nye lag i SiljanFotball (7åringer) får nye 4er baller. Antall baller etter behov. Disse følger dette laget til de er utslitt eller til spillerene blir 15 år. De skal fra 15 år spille med 5er. Gjelder fra 2008.

Ansvar for at bane og garderobe ryddes etter kamp.

Sørge for at utlevert utstyr blir innlevert i rengjort stand etter sesongslutt.

Delta i Lagledermøte som SiljanFotball sin leder innkaller til, og som holdes i november måned. Dette for å klarlegge hvor mange lag som skal påmeldes neste sesong, og hvem som skal stå oppført som lagleder. Lag som ikke er representert på dette møtet, og ikke har gitt beskjed, risikerer å ikke bli meldt opp til serien.
SiljanFotball sin leder har ansvaret for at lagene som blir presentert på dette Lagledermøtet, blir meldt opp til sesongen.


Styret I SiljanFotball mars 2006.

Ingen kommentarer: